Fotoja e gje

Bëj një foto
Paraqitje
Ngarkoni

Prezantimi i Giffer

Giffer është kabina e fotove të gjeneratës tjetër, e cila ju lejon të bëni fotografi lëvizëse. Giffer u krijua për t'i shërbyer dy qëllimeve kryesore - argëtimit dhe marketingut. GIF-të janë të markuara me dizajne dhe logo të personalizuara dhe shpërndahen në mediat sociale.

Çdo individ ose kompani mund të marrë me qera Giffer për eventet e tyre. Giffer është markë argëtuese dhe e re duke sjellë shume argëtim kudo që shkon.

Giffer është shumë e lehtë për t'u përdorur. Duhen vetëm 3 hapa: bëj foto, parqitje, ngarko. GIF-et ngarkohen menjëherë në galerinë LIVE. Nga atje ato mund të ndahen në rrjetet sociale ose të shkarkohen në pajisjen tuaj.

Të gjitha GIF-et janë të markuara me dizajne, logo dhe tekst të personalizuar sipas kërkesës së klientit. GIF-et me markë shpërndahen në mediat sociale, duke rritur ekspozimin dhe njohjen e markës. Arritja mesatare e secilit event është 20.000-25.000 shikime (po, ne ofrojmë statistika). Eshtë e mundur të markohet jashte Giffer sipas kërkesës.

Giffer është e përkryer për aktivitete të marketingut të çdo lloji. Giffer mund të merret me qira edhe për evente private - dasma, festa për ditëlindje dhe të tjera. Giffer do të sjellë shumë argëtim në festën tuaj dhe do t'ju lejojë të ruani momentet më të lumtura përgjithmonë.


16,593

Gifs

250

Partnerë

2

Evente